Povodom obilježavanja Dana grada Čapljine i blagdana svetog Franje danas je u Karaotoku upriličeno predstavljanje romana ”Ljubav jednog Kazanove” Ivane Falak.

Radi se o prvijencu mlade Višićke književnice koji je naišao na dobar odjek među publikom a veliku zainteresiranost za knjigu pokazali su gosti na promociji koji su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu u kojoj je knjiga predstavljena. Roman su predstavili Andrija Stojić, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Čitluku i urednik knjige; Mate Grbavac, pjesnik, lektor i recenzent knjige i sama autorica Ivana Falak.

Kad je naučila pisati i sama je počela slovima oblikovati svoj unutrašnji svijet, svoje snove o ljudima u događajima unositi u priče.

Roman ”Ljubav jednog Kazanove” njena je prva objavljena knjiga, sigurno ne i posljednja jer je književno stvaranje dio njene osobnosti i način na koji komunicira sa svijetom u kojem živi.

Preko književnih likova gradi svoj književni svijet jer na taj način najbolje drugima prenosi svoje snove, doživljaje i razmišljanje.

”Ljubav jednog Kazanove je priča o turbulentnom odnosu između sramežljive i nevine djevojke Marie i poznatog ”Kazanove” Lukasa. Sudar je to dviju različitih sila – sukob dobra i zla u jednoj ljubavi, dodir svijetlije i tamne strane” navodi se u predgovoru knjige.

Organizatori promocije su bili Ogranak Matice hrvatske u Čitluku i Grad Čapljina.

Ivana Falak rođena je u Mostaru 31.05. 1996. godine. Osnovnu školu i Opću gimnaziju završila je u Čapljini a studij politologije u Mostaru. Od najranijeg djetinjstva zavoljela je knjigu, priče, bajke, taj čaroban svijet u kojem se miješa san, java, snovi i stvarnost.

Ivani čestitamo i želimo puno sreće u daljnjem spisateljskom radu.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>