Finale boćarskog kupa BiH nije odigrano, jer gosti, odnosno BK “Bura” iz Posušja nije došla, a po propozicijama bilježi se rezultat 9:0 za BK Dračevo. Nažalost da ovakva utakmica nije odigrana, jer je BK Dračevo to svojim radom i zalaganjem zaslužilo, ali to im nije umanjilo slavlje. Umjesto toga boćari iz Dračeva odmjerili su snage u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije BiH, te su pobijedili rezultatom 6:3 što svjedoči o njihovom treniranju i angažiranosti za ovaj meč.

U 15:30 h podijeljene su zlatne medalje i pobjednički pehar, koje je uručio predsjednik boćarskog saveza  Željko Tomić. Pobjednički pehar u ime BK Dračevo primio je voditelj boćara Dračeva Rade Merdžan, a u 15:45 h počela je svečanost i proslava u Caffe bar “USA”. Brojni uzvanici slave uz tamburaški sastav “Geraši” uz pratnju HKUD “Luke”.

Vrijedi istaknuti da je ovo prvi pehar u povijesti kluba i prvi osvojeni kup u našoj općini, a nedolazak Posušana sasvim sigurno ne umanjuje njihov uspjeh što se vidi iz rezultata u utakmici s reprezentacijom BiH. Ovim putem BK Dračevo zahvaljuje se svim sponzorima, a posebno uredu načelnika općine Čapljina dr. Smiljanu Vidiću.

U galeriji možete vidjeti dodjelu medalja i pehara, te dio vatrene atmosfere u Caffe bar “USA”.

ČESTITAMO!!!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>