Uredništvo našeg portala posjetilo je trening mladih kategorija HNK Višići. Ova mlađa skupina višićkih nogometaša, odnosno predpioniri i pioniri broji oko 30-ak polaznika. Djeca ne dolaze samo iz našega sela, nego i iz Čeljeva, Dračeva, Gnjilišta, pa čak i s Modriča. Mladi nogometaši treniraju i više od triput tjedno, te nastupaju u ligi sa svojim vršnjacima. U prva tri kola upisali su dva poraza i pobjedu, a njihov trener Dejan Stojak, bivši igrač HNK Višići zadovoljan je pristupom treningu i općenito ponašanjem svojih mladih nada.

Prethodnih pola godina nije bilo treninga zbog pandemije korona-virusa, ali i to je na zadovoljstvo mladih nogometaša prekinuto, te su se vratili standardnoj rutini treninga i ligaškog natjecanja.

U prošlom je kolu na Čaerima pobijeđen FK Klis, a iduće kolo igra se ovoga vikenda u Stocu kod ekipe FK Iskra.

Naš portal potrudit će se pratiti sve utakmice naših najmlađih nogometaša, kojima želimo puno sreće i uspjeha u sportskom segmentu, ali i općenito u životu.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>