Preko 150 mladih igrača iz 11 klubova i škola nogometa iz Hercegovine i Dalmacije sudjeluje na ovogodišnjem “osvježenom” izdanju Lige doline Neretve za mlade nogometne uzraste (U-10). Ove godine aktivno je uključen i HNK Višići koji u suradnji sa SRC Adonaj i pod pokroviteljstvom GNK Dinamo Zagreb organizira ligu u balon dvorani u Klepcima. Zanimljivost je da će, po završetku lige, selekcija sastavljena od najboljih pojedinaca iz svih ekipa imati će priliku odmjeriti snage sa svojim vršnjacima iz GNK Dinamo te na kraju možda i najtalentiraniji od njih u budućnosti i završiti u redovima zagrebačkog Dinama.

Ova priča je krenula u SRC Adonaj još 2013. godine i cilj je koncentracija kvalitete mladih nogometaša doline Neretve upravo u Čapljini, a nakon par godina neaktivnosti ponovno je zaživjela uz angažman HNK Višići.

Prvo kolo je odigrano prošlu nedjelju, a bilo je itekako zanimljivo te su u četiri odigrana susreta postignuta 22 pogotka. Rezultati 1. kola Lige:

HNK Čapljina MNK Stolac 4 : 2
NK Dubrave Inter Campus HNK Neum 2 : 4
SD Dubravka NK Mostar :
NK Jadran Ploče ONK Metković 0 : 4
HNK Višići NK Ljubuški 0 : 6

Iduće kolo na rasporedu je u nedjelju, 01. prosinca, a utakmice su na rasporedu od 09:00 do 14:00 sati.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>