Danas (subota, 07. travanj) su na Čaerima odigrane utakmice mlađih kategorija, a HNK Višići ugostili su ekipu iz Stoca, FK Iskra. Predpioniri su bili uvjerljivi i upisali visoku pobjedu od 4:0, a već su u prvom poluvremenu riješili pitanje pobjednika (3:0). Strijelci su bili: Luka Dovedan i Petar Brajković. Luka je postigao prvi i posljednji pogodak na utakmici, a Petar je zabio preostala dva.

Pioniri su tijesno pobijedili svoje vršnjake rezultatom 2:1. Gosti su poveli nakon eurogola iz slobodnog udarca kojeg je izveo Emin Gološ, ali naši mladi nogometaši uspjeli su preokrenuti rezultat i upisati tri boda. Točnije, Robert Dovedan odigrao je briljantnu utakmicu i postigao hat-trick.

Sutra (nedjelja, 08. travanj) u 16:00 h igraju seniori protiv FK Bjelopoljac, koji pretendira na ulazak u viši rang, što bi trebalo biti mamac za publiku na Čaerima.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>