U nedjelju (02. prosinac) navečer u prostorijama OŠ “Lipanjske zore” održana je osnivačka skupština Udruge “Ostajem”. Ova Udruga radit će na animiranju naših mještana, pogotovo mlađih u društvenom životu. Kroz prijave na razne natječaje sa svih razina, društveni rad kroz radne akcije trudit će se raditi na poboljšanju uvjeta u našem naselju.

Inicijativu su osnivanjem Udruge pokrenuli su Josip Cvitanović, Mile Limov, Đure Raguž i Goran Bule, a na prvom sastanku na kojem je ujedno i osnovana Udruga pridružilo se oko 30-ak mladih, te se nadamo da će taj broj rasti. Također je bilo onih koji su već imali zakazanih obveza, pa nisu stigli prisustvovati sastanku.

Izabran je Upravni odbor od 15 članova: Marija Matić, Vlado Jović, Zvonimir Čamo, Kenan Dedić, Jozo Knežević, Andrea Malić, Dolores Udženija, Zorana Čamo, Nikica Raguž, Dolores Cvitanović, Đure Raguž, Goran Bule, Mile Limov, Josip Cvitanović, Zlatka Malić i Daniel Stojić.

Za predsjednika Udruge izabran je Goran Bule, a dva potpredsjednika su Josip Cvitanović i Marija Matić, dok je tajnica Udruge Andrea Malić.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>