Sinoć (utorak, 16. srpanj su odigrane utakmice treće večeri, a prolazak u osminu finala osigurale su ekipe Greenpark Žitomislići i Caffe bar Hangover. Večeras (srijeda, 17. srpanj) igraju Caffe bar Maestro-Caffe bar Label/Caffe bar Pink (21:00 h) i Autoškola “Interval”-MZ Višići (22:00 h).

U prvoj sinoćnjoj utakmici snage su odmjerile ekipe Greenpark Žitomislići i Prenj. Potonja ekipa je preko Roberta Jurkovića stigla u vodstvo, ali su igrači Greenparka do poluvremena okrenuli rezultat u svoju korist. Pogotke su postigli Goran Zeko i Daniel Nikšić. U drugom poluvremenu raspucao se Goran Zeko i sa još tri pogotka osigurao pobjedu svojoj ekipi. Konačnih 6:1 postavio je Marko Petrović.

Druga utakmica bila je prava poslastica za gledatelje, s pregršt dobrih prilika i preokreta rezultata, a više sreće imali su igrači Caffe bar Hangover koji su doslovno u zadnjim sekundama postigli pogodak za pobjedu iako se kroz cijeli susret činilo da bi ekipa Iz 1 u 2 mogla proći u daljnje natjecanje. Mirko Marić postigao je pogodak za vodstvo ekipe Caffe bar Hangover, ali do kraja prvog dijela Amar Zukanović i Armin Mezit postižu pogotke te se na poluvrijeme odlazi rezultatom 2:1 za ekipu Iz 1 u 2. U drugom poluvremenu Haris Kerim povećava rezultat na 3:1 i tada se činilo da bi ekipa Iz 1 u 2 mogla doći do pobjede. Čak su promašili i par dobrih prilika. I igrači Caffe bar Hangover su imali svoje prilike, koje su naposljetku i iskoristili. Prvo je na 3:2 smanjio Tomislav Bošnjak, a zatim je Stipe Nikolac dvaput pogodio za potpuni preokret i pobjedu u zadnjim sekundama odličnim udarcem petom iz šesterca.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>