Sinoć (srijeda, 24. srpanj) su na malonogometnom turniru Višići 2019. započele utakmice osmine finala, a prolazak u četvrtfinale osigurale su ekipe Dalmata i Krvavac. Danas (četvrtak, 25. srpanj) je slobodan dan, a turnir se nastavlja u petak (26. srpanj) kada će biti odigrane tri utakmice: u 20:30 h igraju Udruženje omladine Dračevice-Caffe bar Label/Caffe bar Pink, u 21:30 h Otrić Seoci-Caffe bar Hangover i u 22:30 h Autoškola Interval-Volarević promet.

U prvoj utakmici osmine finala gledatelji su mogli vidjeti sigurnu i uvjerljivu pobjedu Dalmate protiv ZOIMPEX Knešpolje (8:0). Pet pogodaka postigao je Ante Galić, a u strijelce su se još upisali Ivan Paponja (2) i Ivan Marković.

U drugoj utakmici igrači Pansiona “Gelja” i Krvavca ponudili su iznimno uzbudljivu utakmicu. Karlo Ćelić (Krvavac) postigao je vodeći pogodak, ali u zadnjoj minuti prvog poluvremena brzi kontranapad odlično rješava Nedjeljko Mrvalj (Pansioni Gelja), te se s rezultatom 1:1 otišlo na odmor. U drugom poluvremenu ponovno Krvavac dolazi u prednost, a strijelac je Mario Markota. Sinoć maestralni Nedjeljko Mrvalj ponovno pogađa za izjednačenje, a ubrzo Goran Bule donosi prednost za Pansione Gelja (3:2). Igrač Krvavca Branimir Vučković dobio je izravni crveni karton zbog prigovora, ali igrači Pansiona Gelja nisu to znali iskoristiti. Da stvar bude još gora primili su pogodak s igračem više, a strijelac za Krvavac bio je Ivan Medak. Pred kraj susreta ekipa Krvavca dobiva drugi crveni karton, a “pocrvenio” je Mario Markota. Pansioni Gelja imali su priliku iz slobodnog udarca, ali lopta je otišla pored gola, te je konačni rezultat regularnog dijela bio 3:3.

U raspucavanju šesteraca više sreće imali su igrači Krvavca. Ivan Markić pogodio je stativu, dok je Goran Bule bio siguran. Ivan Medak (Krvavac) je siguran izvođač, dok je Toni Kežić (Pansioni Gelja) promašio. U zadnjoj seriji pogodili su Karlo Ćelić (Krvavac) i Nedjeljko Mrvalj (Pansioni Gelja). Nakon tri serije rezultat je bio izjednačen te su u daljnje raspucavanje krenuli Goran Bule i Ivan Markić, Potonji igrač bio je siguran, dok je Buli vratar Vlatković obranio šesterac i tako svojoj ekipi osiguran četvrtfinale protiv Dalmate.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>