Tradicionalnom priredbom Osnovna škola “Lipanjske zore” proslavila je svoj dan, a ujedno je obilježen i skori kraj školske godine. Program je otvorila ravnateljica prof. Nada Pažin koja se u uvodnom govoru ponajviše osvrnula na rekonstrukciju škole kojom je učenički standard znatno popravljen, te je ujedno iskoristila prigodu za zahvalu svima koji su na bilo koji način sudjelovali u obnovi.

 

Također ravnateljica je i posebno naglasila da ove godine imamo i najbolju učiteljicu u izboru OBN televizije, točnije učiteljica PŠ Šuškovo naselje Elica Marjanović izabrana je kao najbolja među 800 škola u BiH, na što su svi izrazito ponosni.

Nakon uvodnog govora ravnateljice, na pozornici su se izmjenjivali učenici svih područnih škola te naravno, centralne OŠ “Lipanjske zore”, izvodeći prigodne recitacije, plesne koreografije, te dramski program pripremiljen u suradnji sa svojim profesorima. Manifestaciju je uveličao i školski zbor pod dugogodišnjm vodstvom prof. Utjehe Hurdubae, sa svojim izvedbama tijekom cijelog programa.

Poslije zabavnog dijela programa svečano je otvorena izložba likovnog i literarnog stvaralaštva učenika OŠ Vladimira Pavlovića Čapljina i OŠ Lipanjske zore Višići. Najbolje radove proglasila je ravnateljica prof. Nada Pažin te je ujedno i uručila nagrade njihovim autorima. Zasluge za svoj trud je potom dobila i učenica generacije, kojoj je priznanje i nagradu također uručila ravnateljica.

Na kraju, pomalo i sa sjetom, na pozornicu je pozvana i prof. Zorica Miloš koja ovih dana odrađuje svoje posljednje sate te odlazi u zasluženu mirovinu. Za 30 godina poučavanja učenika, te brojne nagrade i uspjehe koje je postigla sa svojim učenicima, svi nazočni su se zahvalili velikim pljeskom, a ravnateljica prof. Nada Pažin je uručila i prigodan dar.

 

NAJBOLJI LITERARNI RAD:

1. Gabrijela Arapović VII.f, OŠ Vladimir Pavlović Čapljina

2. Ana Pehar VII.e, OŠ Vladimir Pavlović Čapljina

3. Anamarija Matić VIII.a, OŠ Lipanjske zore Višići, PŠ Domanovići

 

NAJBOLJI LIKOVNI RAD

1. Gabrijela Limov VII.a, OŠ Lipanjske zore Višići

2. Ivana Vrankić VII.f, OŠ Vladimir Pavlović Čapljina

3. Ivan Sulić III.a, OŠ Vladimir Pavlović Čapljina

 

UČENICA GENERACIJE

Ivana Šimunović VIII, OŠ Lipanjske zore Višići, PŠ Domanovići

 

{gallery}galerije_za_clanke/priredba_skola_3.6.2011{/gallery}

visici.com

 

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>