U okviru 11. kola Druge lige Jug Višići su na domaćem terenu doživjeli treći poraz. Nakon što su HNK Sloga iz Uskoplja i FK Bjelopoljac odnijeli tri boda, danas su to uradili i nogometaši iz Ljubuškog. Nažalost, HNK Višići sada su na začelju tablice, a do kraja polusezone ostala su još dva kola: gostovanje u Jablanici kod FK Turbina i u posljednjem kolu na Čaere dolazi HNK Neum.

Naši nogometaši danas su dosta dobro otvorili utakmicu i imali dvije odlične prilike, ali ih Petar Juras nije uspio pretvoriti u pogotke. Uslijedila je kazna, te su gosti preko Granića u 20. minuti došli u vodstvo, a u 35. minuti Šimić pogađa za 0:2. Pred kraj poluvremena Ante Pažin smanjuje na 1:2, ali nažalost prije odlaska na odmor naši nogometaši primaju i treći pogodak. Strijelac je ponovno bio Granić iz slobodnog udarca.

U drugom poluvremenu, točnije u 57. minuti Ante Pažin je odradio solo-dionicu koju je završio šutom, a gostujući vratar je odbio loptu na koju je natrčao Petar Juras i pogodio za smanjenje rezultata (2:3). U ovim prijelomnim trenutcima bilo je svirano par dvojbenih zaleđa na štetu HNK Višići. Danas odlični Granić je u 75. minuti odličnim driblinzima izbacio domaću obranu, te pogodio za povećanje rezultata (2:4), a pred kraj utakmice (87. minuta) za konačnih 2:5 pogađa Bencun.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>