Kako smo i najavili, sinoć je na Čaerima odigrana ”na neki način” povijesna utakmica. Naime, ovo je prva noćna utakmica u općini Čapljina, koliko je nama poznato. Utakmica je privukla veliki broj domaćih a posebno gostujućih navijača koji su se uistinu potrudili napraviti atmosferu koristeći razna pirotehnička sredstva. U jednom trenutku smo pomislili da se odigrava utakmica Premijer lige a ne prijateljska utakmica dva susjedna sela. Utakmica je imala i prijenos uživo na našoj stranici što su s velikom radošću prihvatili neki naši bivši žitelji.

Iako rezultatski nebitna, Čeljevo je dva puta vodilo, Višićani su preokrenuli rezultat pred sami kraj imali su vodstvo od 3:2, međutim odličnim prodorom Petar Raguž, zabio je za konačnih 3:3. Za Čeljevo strijelci su još bili Mario Karadžić i Eduard Raguž, a za Višiće dva gola postigao je Davor Brajković i jedan Nedjeljko Mrvalj.

U ovoj utakmici u obje momčadi nastupilo je 50-tak nogometaša, a iz Čeljeva su ovom aktivnosti najavili aktiviranje NK Neretva. U nastavku pogledajte fotografije sa utakmice.

visici.com

Komentari (1)

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>