Sinoć (ponedjeljak, 15. srpanj) odigrane su još dvije utakmice prve faze natjecanje, a pobjede su upisale ekipe ZOIMPEX Knešpolje i Udruženje omladine Dračevice. Večeras (utorak, 16. srpanj) igraju: 21:00 h Green park Žitomislići-Prenj i u 22:00 h Caffe bar Hangover-Iz 1 u 2.

Prva utakmica donijela je puno uzbuđenja i neizvjesnosti, iako se na samom početku utakmice to nije dalo naslutiti. Naime, igrači ekipe Young Boys za koju je briljirao Belmin Hasanović poveli su 3:0. Grgo Martić postigao je prvi pogodak, a zatim je mladi Hasanović postigao dva pogotka i tako svojoj ekipi osigurao sigurnu prednost. Međutim, do kraja prvog poluvremena ekipa ZOIMPEX iz Knešpolja radi nevjerojatan preokret i postiže četiri pogotka. Strijelci su bili Mario Vukoja, Ante Ćavar, David Barbarić i Marko Salavarda. U drugom dijelu Hrvoje Ćavar s dva pogotka povećava prednost na 6:3. Ali igrači ekipe Young Boys se nisu predavali, te su preko Mirze Kurtovića i Belmina Hasanovića stigli na pogodak zaostatka (6:5), ali za više nisu imali sreće, te su se oprostili od daljnjeg natjecanja.

U drugoj utakmici ekipe Škrapa Momići i Udruženje omladine Dračevice odigrale su odličnu utakmicu s mnoštvom prilika, a pobjedu je odnijela ekipa Udruženja omladine Dračevice za koju su nastupala dvojica braće Crnalića (Emir i Enes) koji su ne tako davno bili jedni među najboljim hercegovačkim haklerima. Škrapa Momići dobro je otvorila utakmicu i preko Nedjeljka Kaleba stigla u vodstvo, ali do kraja poluvremena Meris Memić uspio je izjednačiti. U drugom poluvremenu ekipa Udruženje omladine Dračevice preko Salka Macića i Harisa Mezita povećava rezultat na 3:1. Također treba istaknuti i odlične obrane vratara Škrape Momići, ali i njegovu možda i jedinu lošu intervenciju kod trećeg pogotka protivnika. Ekipa iz Momića ipak je uspjela nakratko vratiti neizvjesnost, te iz kaznenog udarca preko Nedjeljka Kaleba smanjuje rezultat na 3:2. U zadnjim minutama Škrapa Momići pokušala je igrati s golmanom-igračem, ali im plan nije uspio. Salko Macić je u zadnjim sekundama postavio rezultat za konačnih 4:2.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>