Jučer (nedjelja, 29. travanj) je bio odličan dan za naše nogometaše. Predpioniri i pioniri upisali su sigurne i visoke pobjede protiv FK Lokomotiva iz Vrapčića, dok su seniori rezultatski mogli i uvjerljivije pobijediti u Međugorju. Ukupno su postigli 15 pogodaka, a primili samo 2.

Dan je započeo predpionirskom utakmicom, u kojoj su naši nogometaši deklasirali svoje vršnjake iz Vrapčića. Krajnji rezultat bio je 7:1, ali ipak treba spomenuti da je poluvrijeme završilo 1:1. Pogotke su postigli Nikola Rafael Kalfić, a izjednačio je Gabriel Spaći. U drugom dijelu naši najmlađi nogometaši ubacili su u “petu brzinu” i postigli šest pogodaka. Predpioniri zauzimaju 3. mjesto na tablici.

Nakon njih na Čaerima su zaigrali pioniri, koji su također upisali visoku pobjedu (5:0). Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 2:0, u drugom poluvremenu dodaju još 3 pogotka za ukupnih 5:0. I pioniri, kao i predpioniri, zauzimaju 3. mjesto na tablici.

Predpioniri i pioniri u idućem kolu gostuju u Jablanici kod FK Turbina.

Posljednju utakmicu ove nedjelje odigrali su seniori u Međugorju, protiv ekipe koja je predzadnja na tablici. Na umjetnoj travi i po dosta teškom vremenu, uz ne baš ni dobru igru naši nogometaši su ipak upisali pobjedu (3:1). Prvi pogodak nespretno su u vlastitu mrežu poslali domaći nogometaši, a strijelac autogola bio je Marko Ivanković. U 58. minuti domaći nogometaši preko Vlade Solde poravnavaju rezultat, ali Dejan Stojak i Petar Juras u razmaku od četiri minute postižu pogotke i tako osiguravaju pobjedu. Naši nogometaši imali su još par odličnih prilika, ali realizacija nije bila zadovoljavajuća. U idućem kolu na Čaere dolazi HNK Buna (nedjelja, 06. svibanj, 17:00 h).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>