FOTO: Nastavak radova na stadionu Čaeri

Danas smo ponovno obišli stadion Čaeri na kojem se ovih dana radi ”punom parom”.

Na stadionu smo zatekli radnike koji su betonirali temelje budućeg zida između tribina i igrališta. Također, pored betoniranja, traju radovi na rasvjetnim stupovima. Upravo je u tijeku farbanje i priprema za postavljanje stupova na nedavno betonirane temelje.

U fazi izrade je i nova ”kućica” za delegata utakmice iznad kojeg će se nalaziti platforma koja je predviđena za snimatelja utakmica. U razgovoru s Dinkom Boškovićem, predsjednikom HNK Višići, saznajemo da se uistinu dosta toga trenutno radi na infrastrukturi stadion. Predsjednik kaže da u Upravi kluba imaju velike planove i da polako sve ide svojim tokom a radi se u skladu s mogućnostima. Posebno je istaknuo izgradnju pomoćnog terena, iza stadiona Čaeri koji djeca već uvelike koriste na svojim treninzima iako još nije u potpunosti dovršen. Nakon rasvjete, novog zida, kućica za delegata i igrače slijedi još dosta posla na sređivanju tribina, klupskih prostorija koje su od ove godine u 100%-nom vlasništvu HNK Višići.

Naglašava da se radi u skladu s mogućnostima ali se daje sve od sebe da se stvore idealni uvjeti za odigravanje utakmica i stvaranje mladih talenata.

Moramo priznati da travnjak na stadionu Čaeri govori dovoljno o održavanju i brizi Uprave za stadion. Ovakvog travnjaka se ne bi postidili ni neki ”premijerligaški” klubovi.

No, ono što nas sve veseli je da i seniorski sastav HNK Višići ”prati radove” sjajnim rezultatima. HNK Višići su nakon 4 odigrana kola prvi na ljestvici sa gol razlikom 14:1.