Danas smo ponovno obišli stadion Čaeri na kojem se ovih dana radi ”punom parom”.

Na stadionu smo zatekli radnike koji su betonirali temelje budućeg zida između tribina i igrališta. Također, pored betoniranja, traju radovi na rasvjetnim stupovima. Upravo je u tijeku farbanje i priprema za postavljanje stupova na nedavno betonirane temelje.

U fazi izrade je i nova ”kućica” za delegata utakmice iznad kojeg će se nalaziti platforma koja je predviđena za snimatelja utakmica. U razgovoru s Dinkom Boškovićem, predsjednikom HNK Višići, saznajemo da se uistinu dosta toga trenutno radi na infrastrukturi stadion. Predsjednik kaže da u Upravi kluba imaju velike planove i da polako sve ide svojim tokom a radi se u skladu s mogućnostima. Posebno je istaknuo izgradnju pomoćnog terena, iza stadiona Čaeri koji djeca već uvelike koriste na svojim treninzima iako još nije u potpunosti dovršen. Nakon rasvjete, novog zida, kućica za delegata i igrače slijedi još dosta posla na sređivanju tribina, klupskih prostorija koje su od ove godine u 100%-nom vlasništvu HNK Višići.

Naglašava da se radi u skladu s mogućnostima ali se daje sve od sebe da se stvore idealni uvjeti za odigravanje utakmica i stvaranje mladih talenata.

Moramo priznati da travnjak na stadionu Čaeri govori dovoljno o održavanju i brizi Uprave za stadion. Ovakvog travnjaka se ne bi postidili ni neki ”premijerligaški” klubovi.

No, ono što nas sve veseli je da i seniorski sastav HNK Višići ”prati radove” sjajnim rezultatima. HNK Višići su nakon 4 odigrana kola prvi na ljestvici sa gol razlikom 14:1.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>