Udruga “Ostajem” i SRC Adonaj su krajem prošle godine organizirali humanitarni turnir pod nazivom “4 KAFIĆA” koji se održao 28. i 30. prosinca 2020. godine. Od kotizacija, sponzorstva i dobrovoljnih priloga nabavljene su lopte za  centralnu školu u Višićima, te područne škole u Svitavi, Dračevu, Čeljevu, Gnjilištima, Domanovićima, Šuškovom naselju i Bobanovom selu. Lopte su danas uručene ravnatelju Osnovne škole Lipanjske zore koji će ih idućih dana raspodijeliti po područnim školama.

Podsjetimo, turnir se održavao u balon dvorani SRC Adonaj Klepci, a sudjelovale su četiri malonogometne ekipe kafića i to: Caffe bar “Hangover”, Caffe bar “Hennessy”, Caffe bar “Label” i Caffe bar “Parni valjak.

U akciji je prikupljeno 1.350,00 KM s kojima je kupljeno preko 40 nogometnih, košarkaških, rukometnih i odbojkaških lopti.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>