U Širokom Brijegu na igralištu Prve osnovne škole u naselju Klanac počela je završnica Malonogometne Lige Hercegovine za 2017. godinu. Prva utakmica odigran je između Gruda (Centar) i Tomislavgrada (Roško Polje), a uvjerljivu pobjedu od 4:0 upisao je predstavnik Gruda. Naš predstavnik, ekipa Dračevo/Sjekose, bila je uspješnija od predstavnika Livna (Žirovići) nakon boljeg izvođenja šesteraca.

Regularni dio utakmice između Dračeva i Žirovića završio je bez pogodaka, ali Dračevčani su bili spretniji i sretniji u raspucavanju šesteraca, te u idućem kolu igraju protiv Dobrkovića (Široki Brijeg). Utakmica se igra u srijedu (23. kolovoza) u 21:30 h. Ukoliko Dračevo/Sjekose pobjede u toj utakmici u polufinalu će igrati protiv pobjednika duela Rudnik (Mostar) i Grude Centar (Grude). Polufinalne utakmice igraju se 24. kolovoza (četvrtak).

Foto: Jabuka.tv

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>