Dana 29. ožujka 2019. održano je natjecanje u Krasnoslovu za niže razrede u centralnoj školi Višići. Sudjelovalo je 6 učenika četvrtih razreda iz različitih područnih škola i centralne škole. Povjerenstvo su odabir najboljeg recitatora sačinjavali su knjižničar i nastavnik hrvatskog jezika Igor Beno, nastavnica hrvatskog jezika Marijana Miličević i učiteljica razredne nastave Marija Doko. Zadatak je bio odabrati troje najboljih, a između njih najboljeg od najbolji, a to nije bilo nimalo lako jer svi su na neki način bili odlični.

No ipak najviše bodova za imala je učenica centralne škole Višići Lana Bošković s pjesmom “Rodino pismo vrabcu”. Za nijansu slabiji od Lane drugo mjesto odnio je jedini dječak – Josip Grmača iz PŠ Bobanovo s pjesmom “Biti dijete”. Treće mjesto pripalo je Anđeli Merdžan iz PŠ Domanovići. Osim njih sudjelovali su Veronika Mustapić (PŠ Čeljevo) Ana Šimunović (PŠ Šuškovo) Lorena Šutalo (PŠ Svitava).

Vjerujemo u našu pobjednicu Lanu i želimo joj puno sreće na županijskom natjecanju koje će se održati u našoj školi (7. svibnja) budući da je prošle godine u Čerinu pobijedila naša Katarina Bošković.  Za natjecanje će je pripremati njena učiteljica Mara Dadić.

Sretno i hvala svima na sudjelovanju!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>