Sinoć (utorak, 07. kolovoz) su naši mladi nogometaši nakon teške borbe izborili prolazak u polufinale LMZ Čapljina 2018. Protivnik je bila ekipa Grabovina, a rezultat u regularnom dijelu utakmice bio je 1:1.

Pogodak za Višiće postigao je Robert Dovedan. U drugom poluvremenu Grabovine su izjednačile, te su ekipe pristupile izvođenju šesteraca. Sigurni izvođači za našu ekipu bili su Robert Dovedan, Marko Maslać i Jure Marić, dok je vratar Nikola Rajič obranio jedan šesterac i tako odveo Višiće u polufinale.

U seniorskom dijelu prolazak dalje osigurali su Dračevo/Sjekose i Bobanovo Naselje, koji su se priključili ekipama: Čapljina 1, Opličići, Čapljina 2 i Šuškovo Naselje. Večeras (srijeda, 08. kolovoz) znat će se posljednji četvrtfinalisti. Parovi su: Čeljevo-Dračevo/Sjekose (20:15 h), Grabovine-Gabela (21:00 h) i Domanovići-Zvirovići/Prćavci (22:00 h).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>