Serija prometnih nesreća u Višićima nažalost nastavila se i danas, i to na mjestu na koje je već mnogo puta ukazivano i upozoravano od strane samih mještana kao i našeg portala. Kako neslužbeno doznajemo, u naletu opel astre na VW Passat, oštećena su četiri vozila.

 

Prema izjavi svjedoka Passat reg. oznake AO2-M-343 se polukružno okretao preko puta caffe bara “Fenix”, te je u jednom trenutku na njega naletila opel astra reg. oznaka 084-T-070 , koja se kretala iz pravca Metkovića. Od siline udarca oba automobila su se odbila u automobile parkirane ispred caffe bara, BMW reg. oznake ST-268-UH, te BMW reg. oznake DU 588-OE, koji su pritom znatno oštećeni. Do zaključivanja ovog članka nismo dobili informacije o ozljedama sudionika ove prometne nesreće.

Obzirom da se radi o iznimno prometnoj lokaciji na kojoj se u pravilu ne poštuju niti prometna pravila niti propisi, a nalazi se neposredno pokraj osnovne škole, još jednom apeliramo na mjerodavne prije svega policiju da napokon počnu raditi ono za što su plaćeni tj. naprave nešto po pitanju izlaska iz ulica na magistralnu cestu M17, te parkiranju pored iste.

 

visici.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>