Kako se prvenstvo bliži kraju, forma nogometaša Višića je u silaznoj putanji, ili bolje rečeno u slobodnom padu. Doživjeli su i treći uzastopni poraz, nakon Stoca (2:3), Tomislava (2:0) i Sloga iz Ljubuškog došla je do punog plijena protiv Višićana.

U kišnim uvjetima od samog početka utakmice bolje su se snalazili gosti iz Ljubuškog, koji su očito ušli u utakmicu s mnogo više motiva od domaćina, što je bilo i očekivano s obzirom da vode borbu za ostanak.

U 24. minuti Sloga dolazi u vodstvo. Iz slobodnog udarca odlično je nabacio Vidović, a lošu reakciju domaće obrane iskoristio je Džajić te neometan poentirao glavom sa pet metara.

Samo pet minuta trebalo je gostima da udvostruče vodstvo u režiji Mandića i Vučića. Duplim pasom izbacili su kompletnu obranu Višića, pred Zavitana sam je izašao Vučić i sigurno pogodio.

Ali već u idućem napadu Višići dolaze do smanjenja rezultata, igrala se 31. minuta, Bule se izborio za jednu loptu na rubu šesnaesterca te sjurio prema golu ali u kaznenom prostoru ga ruši Čuljak. Sudac današnje utakmice Mario Miličević pokazao je na bijelu točku, a Pero Menalo bio je siguran izvođač.

Nakon osam minuta igre u kojima su pala sva tri gola situacija se primirila, nogometaši Sloge uglavnom su se branili dok su Višićani radili ono što im u zadnje vrijeme najbolje ide – promašivali.

Iz drugog dijela treba izdvojiti situaciju kada je igrač Višića Majstorović ‘pocrvenio’ nakon starta nad Vidovićem u 49. minuti, te su domaći bili preko 40 minuta sa igračem manje. Unatoč tomu dvije gotovo stopostotne šanse imali su Pero i Ante Menalo, ali bez učinka te je Sloga u Višićima stigla do tri vrlo važna boda u borbi za ostanak.

{xtypo_rounded2}Nažalost i poslije ove utakmice najviše će se pričati o sucima. Gospodin Husković, koji je zakuhao utakmicu protiv Stoca, dobio je pristojnog nasljednika u Miličeviću koji je danas bio vrlo naklonjen gostima i osim manjih većih grešaka na štetu Višićana spomenuti ćemo da je utakmicu skratio za nekih 6-7 minuta. U najmanju ruku dvojbenom možemo nazvati i situaciju kada je isključen domaći igrač Majstorović u 49. minuti. Te na kraju ćemo spomenuti situaciju iz 76. minute kada je Paponja očigledno igrao rukom u svom kaznenom prostoru ali Miličević se nije oglasio. Ne bismo htjeli dovoditi u pitanje poštenje dotičnog suca te ćemo pripisati greške neiskustvu i neznanju. {/xtypo_rounded2}

I na kraju zahvala prijatelju iz Ljubuškog što je sa nama podijelio fotografije sa utakmice.

{gallery}galerije_za_clanke/visicislogalj{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>