Danas je na Čaerima odigrana utakmica 3. kola županijske lige. HNK Višići su uvjerljivo pobijedili FK Iskru rezultatom 3:0. Sva tri gola je postigao Ante Pažin.

Prvo poluvrijeme završilo je miroljubivo 0:0, tek valja istaći poništen pogodak Pažina zbog zaleđa te pokušaj Šoše iz daljine čiji pokušaj odlično zaustavlja vratar Iskre Voloder, te na drugoj strani dvije odlične obrane Ivankovića..

Drugo poluvrijeme trener domaćina Bule osvježio je ekipu sa dvije zamjene, u igru su ušli Juko i mladi Buljubašić što se kasnije pokazalo kao ključni potez. Upravo nakon solo prodora Juke u 57. minuti Višići dolaze u vodstvo, probio je po lijevoj strani, njegov udarac odbija Voloder no Pažin je prvi na lopti i pogađa za 1:0 iz neposredne blizine. Vodstvo je udvostručeno deset minuta kasnije, u ulozi asistenta našao se Buljubašić koji je prenio loptu glavom za Pažina koji sam izlazi pred vrata Iskre i sigurno pogađa.

I posljednju iskru u nogometašima Iskre ugasio je fantastični Pažin svojim trećim pogotkom za konačnih 3:0 u 85. minuti.

Ovom pobjedom HNK Višići su zauzeli prvo mjesto na ljestvici, a u idućem kolu gostuju kod HNK Buna u Mostaru.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>