Nije šala. Nakon današnje utakmice protiv FK Lokomotiva koju su dobili rezultatom 5:0, nakon 7 odigranih kola HNK Višići se može pohvaliti sa impresivnom gol razlikom 31:1. Sumnjamo da postoji još klubova u Europi u bilo kojem rangu natjecanja da se može pohvaliti takvim uspjehom. Dakle, Višići postižu skoro 4,5 golova u prosjeku po utakmici.

Danas su Višići nastavili sa odličnom igrom na Čaerima pred odlično popunjenim tribinama. Ne sjećamo se kada je zadnji put posjećenost bila kao danas. Očito je da ljudi ne mogu ostati ”imuni” na dobre igre našeg kluba.

Drago nam je da u klubu vlada pozitivna atmosfera koja privlači veliki broj ljudi. Uprava daje sve od sebe da osigura dobre infrastrukturne uvjete a igrači im to vraćaju na najbolji mogući način.

No, vratimo se na današnju utakmicu. FK Lokomotiva je na utakmicu došla s igračem manjka, bez mogućih zamjena, te im čestitamo na zalaganju i fer i korektnoj igri ali Višići su danas nastavili sa odličnom igrom te gosti nisu imali šanse. Strijelci za HNK Višići su bili Petar Juras (40′), Nedjeljko Mrvalj (33′), Ante Pažin (6′, 23′), Aziz Šoše (51′).

Rezultati svih utakmica:

Trenutno stanje na ljestvici:

Komentari (1)

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>