Kako smo i najavili, HNK Višići i ove godine piše povijest Županijskog nogometa u BiH. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i osvajanja titule (prekinuto prvenstvo, učinak 8 pobjeda iz 8 utakmica), višićki klub je šampion i u sezoni 2020./21. i to ponovno uz impresivan učinak od ukupno 18 pobjeda, 1 neodlučen ishod i 1 poraz, osvojenih 55 boda i +53 gol-razliku.

Jučer su naši nogometaši trebali odigrati zadnju utakmicu sezone protiv HNK Branitelj ali se oni nažalost nisu pojavili pa je utakmica registrirana rezultatom 3:0 za Višiće.  Umjesto Branitelja na teren su ”uskočili” višićki veterani te se odigrala revijalna utakmica. Utakmicu je sudio ženski trojac koji se već polako udomaćio na Čaerima.

Uoči utakmice dodijeljene su medalje i pehar koji je uručio Oliver Glibo, tajnik Nogometnog saveza HNŽ.  Nakon utakmice je pripremljen domjenak  kojim je proslavljen još jedan uspjeh višićkog nogometa. Najbolji strijelac prvenstva je Danijel Bilić sa 23 pogotka a klub mu je izradio prigodnu nagradu, zlatnu kopačku.


Na utakmici se mogao premijerno vidjeti novi dres HNK Višići koji je odnedavno u prodaji.

Kao što već svi znamo očito je da HNK Višići imaju kvalitetu a i ambiciju za Drugu ligu FBiH Jug  te će Uprava naporno raditi na tome da se to ostvari u budućnosti. U nastavu pogledajte ostale fotografije sa jučerašnje utakmice.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>