Danas je na Čaerima odigrana utakmica prvog kola Županijske lige NS HNŽ 2020./21. između HNK Višići i FK Iskra. Višići su nastavili sa dobrim rezultatima kao i u prošloj sezone te su slavili rezultatom 2:1. Prije početka utakmice, HNK Višići su dobili pehar zbog osvojenog prvog mjesta u prošlogodišnjoj sezoni. Pehar je uručio Damir Obad, član izvršnog odbora Nogometnog saveza HNŽ, a preuzeo Goran Bule, član i bivši trener HNK Višići. Utakmica se igrala pred praznim tribinama zbog propisanih mjera radi suzbijanja širenja korona virusa.

U današnju utakmicu Višićani su ušli pomalo ”uspavano” i Iskra je u prvom poluvremenu bila puno opasnija što je i rezultiralo vodstvom ekipe iz Stoca, u 45. minuti za FK Iskra strijelac je bio Emin Gološ. U drugom poluvremenu Višićani su se probudili i počeli prijetiti golu Iskre. U 54. minuti gol iz slobodnog udarca postiže Đuro Raguž ”lobom” golmana a u 73. Ante Pažin postiže drugi gol za Višiće.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>