Mladi nogometaši Višića nastavljaju s osvajanjem turnira. Ovoga puta uspješni su bili na Fortuna Cupu 2017. koji se igrao na novosagrađenom terenu u Opinama kod Mostara, a organizator je bila UŠS Fortuna. U grupnoj fazi natjecanja pobijedili su FA Academica Sarajevo rezultatom 2:0, SF Donja Mahala 6:0, dok su s UŠS Fortuna odigrali 1:1.

U polufinalu su minimalno slavili protiv MNK Pionir Jablanica (1:0), dok su u finalnoj utakmici upisali uvjerljivu pobjedu protiv FA Academica 4:0. Petar Burić proglašen je najbolji igračem turnira, a Franko Ćorić je bio najbolji vratar, dok su trenerski tandem činili braća Kalfići: Josip-Ilija i Ivan. Također treba istaknuti i vjerne navijače i pratitelje na svim njihovim turnirama, koji su ekipu počastili nakon osvojenog turnira. Što reći, nego uputiti pohvale za sve počevši od mladih igrača, preko trenera i navijača, a nadamo se da će ovih potonjih biti sve više i više.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>