Uprava HNK Višići je danas u klupskim prostorijama organizirala domjenak za sve igrače, članove i donatore kluba.

Povod za domjenak je uspješan završetak polusezone na Čaerima gdje Višići briljiraju, što igrački, što radovima na infrastrukturi stadiona.

Podsjetimo, nogometaši HNK Višići nakon osam odigranih kola prve polusezone Županijske nogometne lige HNŽ su jesenski prvaci. Na drugoj poziciji se nalazi ekipa FK Blagaj a na trećoj HNK Kruševo koji zaostaju 3 odnosno 9 bodova.

Ova polusezona je bila maestralna, 8 utakmica, 8 pobjeda i to gol razlikom 35:1. Sumnjamo da postoji još jedan klub koji se može pohvaliti ovakvom statistikom. Višićani u prosjeku zabijaju 4,38 pogotka po utakmici, a u strijelce se upisalo deset različitih igrača. Za jedanaest pogodaka zaslužan je Ante Pažin, ujedno i najbolji strijelac lige. Slijede ga Juras sa šest, Mrvalj s pet, te Vrbica s četiri pogotka. Tri puta pogađao je Jurković, dok se i trener Bule dva puta upisao među strijelce. Po jedan pogodak na svom kontu još imaju Ivanković, Juko, Raguž i Šoše.

Treba svakako pohvaliti ovu mladu ekipu i igrače koji iz utakmice u utakmicu pokazuju da se dobar nogomet može igrati i bez novca, igrati iz ljubavi.

No, iza ovih odličnih rezultata stoji i uprava kluba koja daje sve od sebe da u klubu stvori idealne uvjete i atmosferu za odigravanje utakmica. Kako smo izvještavali, na Čaerima se u posljednje vrijeme radilo ”punom parom” na obnovi ograde ispred tribina, izradi kućica za delegata i igrače, na izgradnji pomoćnog terena i na rasvjeti koja prije dva tjedna prvi put i proradila.

Veliki je ovo uspjeh za upravu kluba i predsjednika Dinku Boškovića pod čijim je vodstvom puno toga napravljeno na stadionu našeg kluba a također se dosta toga i planira napraviti.

Podsjećamo, stadion Čaeri su postali jedini klub u općini Čapljina koji imaju rasvjetu na nogometnom stadionu. S rasvjetom su se stekli uvjeti za treniranje u večernjim satima što je do sada bio veliki problem. Naime igrači HNK Višići su zaposleni ili se školuju pa utakmice seniorske lige odigravaju bez treninga ali to im itekako i ovako dobro ide.

Ovim putem uprava kluba želi zahvaliti svim donatorima, posebno:

Elting d.o.o., ELTOM d.o.o. Mostar, INEO d.o.o., ECCON-INŽINJERING d.o.o., ŠIŠOVIĆ d.o.o., BETON – PERUTINA d.o.o., CAJA PROM d.o.o., Graditeljstvo Matić d.o.o.

Iz kluba se zahvaljuju i svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu u rekonstrukciji stadiona i radu kluba. Posebno se zahvaljuju gradonačelniku Grada Čapljine, dr. Smiljanu Vidiću na konstantnoj podršci iz godine u godinu.

Dobar rad i odlične igre su prepoznali i navijači ”Malčeri” pa se HNK Višići mogu pohvaliti odličnom posjećenosti domaćih utakmica za ligu u kojoj se nalaze. Naime, svaku utakmicu prati preko 100 gledatelja.

Ove sezone se u uistinu u Višićima sve posložilo na svoje mjesto; kvalitetan rad s mlađim uzrastima, stadion i infrastruktura, vrijedna uprava, ambiciozni mladi treneri te na kraju dobar izbor igrača. Nadamo se da će se tako i nastaviti.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>