Nogometaši Višića u nedjelju (13. svibanj) su odigrali utakmicu protiv FK Blagaj, a ista je završena nepopularnim rezultatom (0:0). Ovo je prva utakmica bez pogodaka koju su naši seniori odigrali još od 2014. godine. Zanimljivo, tada 26. listopada 2014. su također remizirali sa FK Blagaj, a između ove dvije utakmice u čak 62 susreta zaredom mreže nisu ostale netaknute.

Iako je bilo par prilika, naši ih nogometaši nisu iskoristili, a također nije dosuđen očigledan jedanaesterac nad Goranom Bulom. Domaćini su prilike imali nakon prekida, ali je to riješila naša obrana. I domaćini su tražili jedanaesterac, ali glavni sudac pokazao je da je lopta u ruku pogodila izvan šesnaesterca. Sve u svemu, bod za obje ekipe.

HNK Višići trenutno zauzimaju 4. mjesto s utakmicom više od HNK Buna, koja ima isto bodova (22), a prvoplasirana ekipa FK Iskra ima 27 bodova.

U idućem kolu na Čaere dolazi ekipa FK Lokmotiva (nedjelja, 20 .svibanj, 17:30 h). Mlađi uzrasti idu u goste Neumu.

Rezultati preostalih utakmica:

HNK Buna-HNK Mostar 1:4

NK Međugorje-FK Bjelopoljac 2:6

FK Iskra-HNK Kruševo 0:2

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>