FOTO: HNK Višići deklasirali NK Mostar, kadeti bolji od Rame

U utorak (15. listopad) na Čaerima su odigrane dvije utakmice, prvo su kadeti u 13:00 sati odmjerili snage sa svojim vršnjacima iz Rame te slavili rezultatom 1:0. Rama je u Višiće došla kao prvoplasirana ekipa lige, no čvrstom obranom i pogotkom Mateja Šutala iz 65. minute Višićani su im nanijeli prvi poraz u sezoni. Kadeti HNK Višići zauzimaju osmo mjesto nakon 7 kola, uz tri pobjede i četiri poraza.

Zatim u 15:30 sati seniori su u okviru 5. kola Županijske nogometne lige HNŽ ugostili NK Mostar te ih ispratili sa šest pogodaka u mreži. Za Višiće je pogađalo i čak šest različitih strijelaca i to Ivanković, Jurković, Juras, Pažin, Mrvalj i Juko. Ovo je bila peta pobjeda Višićana u isto toliko kola, te zasad HNK Višići drže prvo mjesto s impresivnom gol razlikom 20:1.

Valja još spomenuti kako su kadeti nastupili u novoj garnituri dresova koji su vrijedna donacija našeg sportskog prijatelja g. Andrije Buhovca poručili su iz HNK Višići. Također se zahvaljuju i Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Čapljina na čelu sa zapovjednikom Matom Jurkovićem na još jednoj vrijednoj donaciji opreme za napajanje.