U utorak (15. listopad) na Čaerima su odigrane dvije utakmice, prvo su kadeti u 13:00 sati odmjerili snage sa svojim vršnjacima iz Rame te slavili rezultatom 1:0. Rama je u Višiće došla kao prvoplasirana ekipa lige, no čvrstom obranom i pogotkom Mateja Šutala iz 65. minute Višićani su im nanijeli prvi poraz u sezoni. Kadeti HNK Višići zauzimaju osmo mjesto nakon 7 kola, uz tri pobjede i četiri poraza.

Zatim u 15:30 sati seniori su u okviru 5. kola Županijske nogometne lige HNŽ ugostili NK Mostar te ih ispratili sa šest pogodaka u mreži. Za Višiće je pogađalo i čak šest različitih strijelaca i to Ivanković, Jurković, Juras, Pažin, Mrvalj i Juko. Ovo je bila peta pobjeda Višićana u isto toliko kola, te zasad HNK Višići drže prvo mjesto s impresivnom gol razlikom 20:1.

Valja još spomenuti kako su kadeti nastupili u novoj garnituri dresova koji su vrijedna donacija našeg sportskog prijatelja g. Andrije Buhovca poručili su iz HNK Višići. Također se zahvaljuju i Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Čapljina na čelu sa zapovjednikom Matom Jurkovićem na još jednoj vrijednoj donaciji opreme za napajanje.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>