Naša Višićanka, Gabrijela Dugandžić, nastavila je sa svojim uspješnim nogometnim putem. Naime, od ljetos je članica ŽNK Hajduk, a usporedno u Splitu na Ekonomskom fakultetu studira Turistički menagment. Sada se kao naselje možemo pohvaliti da imamo naše mlade u dva najjača hrvatska kluba, odnosno Gabrijelu u Hajduku i Luku Menala u Dinamu, koji je nedavno briljirao u visokoj pobjedi (8:0) protiv Hrvatskog Dragovoljca, te je bio proglašen igračem utakmice.

Gabrijela je za Hajduk proteklog vikenda sudjelovala u također visokoj i identičnoj pobjedi protiv Siska (8:0) u kojoj je proglašena igračicom utakmice. U ovoj utakmici naša Gabrijela postigla je hat-trick, te je iz ubačaja iz kuta asistirala za najatraktivniji pogodak na utakmici kojeg je postigla Ana Bakalar.

Gabrijela je uz ovu utakmicu briljirala i u kup-utakmici odigranoj prije 20-ak dana protiv ŽNK Župa u Mlinima gdje je postigla dva pogotka u visokoj pobjedi (7:0).

I Luki i Gabrijeli želimo puno uspjeha u njihovim karijerama.

Fotografije: hajduk.hr

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>