Uzbudljivo je bilo sinoć u Klepcima na polufinalnim utakmicama 1. Božićnog humanitarnog turnira “4 kafića” u organizaciji Udruge Ostajem i SRC Adonaj, gledali smo odličan mali nogomet uz pregršt dobrih poteza. U prvoj utakmici snage su odmjerili Caffe bar The Hangover i  Caffe bar Parni valjak. U prvom poluvremenu Hangover je došao u vodstvo kada je udarac Petra Raguža u vlastitu mrežu skrenuo Martin Cvitanović. Do zadnje minute drugog dijela rezultat je glasio 1:0, Parni valjak je sve karte bacio u napad no na kraju Hangover preko Pere Pervana povisuje na 2:0 što je i bio konačan rezultat utakmice.

Jednako uzbuđenje ponudila je i druga utakmica, Label je bio “papirnati favorit” protiv Hennessya no nisu uspjeli isto potvrditi na terenu. Iako su došli u vodstvo preko Adnana Kalajdžića, Hennessy s dva pogotka veterana Damira Obada preokreće utakmicu. Labelu nije pomogla igra ni sa golmanom igračem posljednjih pet minuta, sve njihove pokušaje uspješno je ukrotio Draženko Jurković – Bato i odveo svoju ekipu u finale.

Podsjetimo, sav prihod od kotizacija, sponzorstva i dobrovoljnih priloga bit će doniran Osnovnoj školi “Lipanjske zore” Višići za nabavku potrebne športske opreme za  centralnu školu u Višićima, te područne škole u Svitavi, Dračevu, Čeljevu, Gnjilištima, Domanovićima, Šuškovom naselju i Bobanovom selu. Kutije za donacije postavljene su u 4 kafića sudionika te u SRC Adonaj u Klepcima, a tu će ostati do 04. siječnja 2021. dokad traje akcija.

Finale je na rasporedu u srijedu (30. prosinca), u 18:00 sati susresti će se Parni valjak i Label, dok u 19:30 igraju Hennessy i Hangover. Kao i polufinalne susrete, finale ćete moći pratiti u prijenosu uživo na Facebook stranici SRC Adonaj Klepci.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su sudjelovali na turniru, sponzorima Pekarna Marignona i Farma Vita-Vi, Milltisak, HNK Višići, te posebno kafićima koji su vrijednim donacijama i prikupljanjem sredstava u svojim prostorima podržali ovu akciju: Caffe bar The Hangover, Caffe bar Hennessy, Caffe bar Label i Caffe bar Parni valjak.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>