Googleov Street View je aktivan i za područje Višića, pa tako možete ‘prošetati’ velikim dijelom našeg sela te pronaći i svoju kuću.

Street View je Googleov dodatak popularnom servisu Earth uz kojeg se možete ‘spustiti’ na lokaciju koju pretražujete i gledati ju kao da ste tamo. Naravno, da bi takvo što funkcioniralo, potrebno je fotografirati lokacije, obraditi fotografije, izraditi čitavi svemir – prostor; ukratko, potrebno je toliko aktivnosti da smo već naviknuti na to da smo neisplativi i nezanimljivi takvim projektima. Ali eto Google je vidio nešto zanimljivo i u našim Višićima.

Google je poslao svoje posebno opremljene automobile i bicikle i po Višićima i nakon nekog vremena, rezultat je pred vama.

Osim glavnih ulica Google je obišao i veći dio našeg sela.

Možete li pronaći svoju kuću li sebe? Skinite servis Google Earth i krenite u obilazak našeg sela. Google Earth možete skinuti klikom ovdje!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>