U obje omladinske utakmice mogla se vidjeti golijada. Predpioniri su tijesno izgubili, dok su pioniri upisali sigurnu i visoku pobjedu. Za danas (nedjelja, 22. travanj) je ostala još seniorska utakmica u 17:00 h protiv FK Iskra.

Predpioniri Višića i Međugorja odigrali su uzbudljivu utakmicu, u kojoj su slavili gosti rezultatom 3:4. Prvo su poveli gosti pogotkom Jamesa Patricka Ostojića, da bi do kraja prvog poluvremena Nevenko Gabrijel Kalfić s dva pogotka preokrenuo utakmicu. U prvih pet minuta gosti hat-trickom Jamesa Patricka Ostojića okreću rezultat (2:4). Konačni rezultat (3:4) postavio je Ivan Burić.

Pioniri su također u derbiju vrha ljestvice ugostili Međugorje, te su upisali pobjedu rezultatom 5:2 i tako se približili na 5 bodova zaostatka. Prvi je Neum s 30 bodova, drugo Međugorje 24 boda i treći su naši pioniri s 19 bodova.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>