Jučer smo obišli naš nogometni stadion na kojem smo ”po običaju” već susreli članove Uprave kluba i prijatelje kluba koji ne prestaju sa radovima na obnovi stadiona ni u ovim ”korona vremenima”. Upravo su završavali s farbanjem vanjskih zidova klupskih prostorija. Usput smo iskoristili trenutak pa napravili par fotografija stadiona Čaeri koji polako izniče i postaje prava ”ljepotica” najviše zahvaljujući nekolicini naših suseljana koji daju sve od sebe da naši Višići dobiju stadion koji je rijetkost, ne samo u općini već i puno šire.

Uistinu mora se priznati da smo, bez lažnog pretjerivanja i možda osobne povezanosti sa klubom, ostali oduševljeni. Ne samo mi, već svi oni koji su se ovih dana, bježeći od ”kućne izolacije” našli na našem igralištu. Prošle godine smo pisali da travnjak nije bio nikad ljepši… e pa danas također možemo reći da travnjak nije nikad bio ljepši.

Nevjerojatna je količina volje i energije koju imaju neki ljudi. Iz svake travke na terenu reflektira se nevjerojatna ljubav par entuzijasta okupljenih oko predsjednika kluba Dinke Boškovića koji, iako nema treninga niti utakmica,  redovito kose teren, navodnjavaju, ruše stare klupe za igrače, farbaju, prave nove klupe, postavljaju ogradu, postavljaju reflektore, farbaju ogradu, farbaju svlačionice…

Danas je rijetkost čuti za ovakve stvari i nije problem napraviti nešto kada imate osigurana sredstva, kada vam netko kaže evo vam ”toliko i toliko” maraka, problem je volja da se nešto napravi kada možda nije sve tako lako. Nećemo se petljati u politiku, nećemo se petljati u razne ”neistomišljeničke” struje ali… voljeli bi da je ovakvih stvari više. Dođite na igralište, pogledajte što se sve može uz jako puno dobre volje i snalažljivosti.

Nekako, u svemu ovome želimo vidjeti jedan primjer koji će nam pokazati da se može i da ne moramo svaku dobru ideju u startu možda sasjeći nekom ”politikom”, tražeći u svemu tuđi interes. Svjedoci smo u kakvom teškom vremenu smo se našli, stoga podržimo sve ljude koji pokušavaju od našeg mjesta napraviti neke bolje Višiće, jer sigurni smo da svoje slobodno vrijeme mogu potrošiti i na drugi način.

Još jednom, moramo naglasiti da se u svu ovu priču uključilo i uključuje jako puno ljudi koji uglavnom, skromno, ni ne žele da se njihovo ime spominje. Ovim putem im u svakom slučaju jedno veliko hvala.

visici.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>