Večeras (nedjelja, 8. srpanj) na Malonogometnom turniru Višići 2012. odigrana je jedna utakmica, a snage su odmjerili Caffe bar “Brend” Višići i MZ Dretelj. Druga utakmica je registrirana 5:0 u korist momčadi MZ Čeljevo, jer ekipa iz Bijakovića nije došla.

 

Za ekipu Caffe bar “Brend” nastupali su: Ante Menalo, Josip Vicković, Darko Ivanković, Nino Šunje, Anel Zečo i Osman Šoše.

 

Za ekipu MZ Dretelj nastupali su: Ivan Čepo, Franjo Bošković (žuti karton), Josip Čepo (žuti karton), Ivan Pažin, Antonio Brajković, Deni Brajković, Domagoj Čepo, Slaven Vidić i Dario Jovanović.

 

Ekipa Caffe bar “Brend” ušla je oslabljena u ovaj duel, jer joj je nedostajalo par igrača, pa su tako prvo poluvrijeme odigrali bez zamjene, da bi im se u na poluvremenu pridružio Osman Šoše. To su iskoristili igrači iz Dretelja, te su preko Domagoja Čepe došli u vodstvo. Ali u zadnjoj minuti prvog poluvremena iz slobodnog udaraca izjednačio je Anel Zečo. MZ Dretelj ponovno je poveo, a pogodak je postigao Franjo Bošković. Ponovno je za MZ Dretelj bio koban Anel Zečo, koji je potkraj utakmice fantastičnim šutem “probio” domaćeg vratara i tako svojoj ekipi osigurao raspucavanje “šesteraca” (2:2). Prvi izvođač bio je Slaven Vidić, ali odlični Ante Menalo mu je obranio udarac. Siguran izvođač za Caffe bar “Brend” bio je Josip Vicković. U drugoj seriji precizan je bio Deni Brajković (MZ Dretelj), dok je udarac Darke Ivankovića (“Brend”) obranio vratar Čepo. U trećoj seriji ponovno je sjajni Ante Menalo obranio udarac, ovoga puta Franji Buntiću. Odlučujući šesterac pucao je Anel Zečo (“Brend”), koji je lako matirao vratara Čepu.

Konačni rezultat utakmice bio je 4:3 za Caffe bar “Brend”.

Sutra (ponedjeljak, 9. srpanj) igraju: Caffe bar “Hennessy” Čapljina-“Polet” Dračevo, te Elting-Jugoplastika.

{gallery}galerije_za_clanke/nogometni_turnir_2012/8.7.2012{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>