FOTO: Dan OŠ “Lipanjske zore” Višići

Jučer (utorak, 4. lipanj) je s početkom u 10:00 h u školskoj dvorani održan Dan OŠ “Lipanjske zore” Višići. Kao i obično, sve škole (Svitava, Dračevo, Višići Gnjilišta, Čeljevo, Šuškovo Naselje, Domanovići i Bobanovo Naselje) pripremile su bogat i kvalitetan repertoar uključujući igrokaze, recitacije, pjesmu i ples. Dan škole posjetili su i predstavnici Grada Čapljine na čelu s gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem, ravnatelji drugih javnih ustanova, predstavnici mjesne zajednice, crkveni djelatnici, bivši djelatnici i naši mještani.

Sve pohvale idu našim učenicima i njihovim učiteljicama/nastavnicima koji su ih pripremali, te ne sumnjamo da će u ovakvom kvalitetnom ritmu nastaviti i dalje. Na kraju priredbe uručene su i nagrade za likovno-literarne radove, te za učenicu generacije.

U natjecanju likovnih radova prvo mjesto pripalo je Ivi Brajković iz OŠ “Vladimir Pavlović” Čapljina, drugo mjesto zauzela je također učenica OŠ “Vladimir Pavlović” Čapljina Laura Kustura, dok je treće mjesto pripalo učenici područne škole Domanovići Anđeli Šušnji.

U natjecanju književnih radova prvo mjesto odnijela je Ivana Marić iz OŠ “Lipanjske zore” Višići, drugo mjesto zauzeo je Nikola Milinković iz OŠ “Vladimir Pavlović” Čapljina, a treće mjesto zauzela je Antonela Mijić iz OŠ “Lipanjske zore” Višići.

Za 25 godina radnog staža u našoj školi nastavnici Ljilji Pažin bit će naknadno uručena nagrada, jer je trenutno u bolnici, te joj želimo brz oporavak.