U petak (11. 09.) u Osnovnoj školi “Lipanjske zore” u Višićima članovi Udruge Ostajem održali su prvu besplatnu Digitalnu radionicu. Ovo je bila prva i trajala je oko 2 sata, a ukupno će se održati tri radionice kroz mjesec rujan. Teme radionica su: Uvod u Internet, WordPress – izrada web stranica, SEO optimizacija i marketing na društvenim mrežama.

Svaki od polaznika radionice dobiti će i podršku u smislu besplatne web stranice (na poddomeni našeg portala) te besplatnu promociju na portalu visici.com (preko 100 tisuća jedinstvenih posjeta godišnje).

Same radionice trebale su se održati u mjesecu srpnju, ali su odgođene radi korona virusa.

Podsjetimo, cilj radionice je podrška i pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja, a uz njezinu pomoć možete pokrenuti digitalnu transformaciju svog poslovanja te steći znanja i vještine potrebne za proširenje poslovanja. Radionica je izvrstan uvod u potencijalno daljnje obrazovanje i specijalizaciju u području internet marketinga koji vam otvara brojna vrata i mogućnosti zaposlenja – od pokretanja vlastitog posla, preko napredovanja u karijeri do promjene mjesta rada.

Radionica je idealna prilika za lokalne kreativce, male i srednje obrtnike, te sve koji žele svoje poslovanje proširiti ili tek započeti na internetu da steknu kvalitetno početno znanje i podršku. Predavači na radionicama su Mario Barić, Goran Bule i Josip Cvitanović.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>