FOTO/VIDEO: Božićno druženje Višićana i Višićanki

U petak (28. prosinac) u holu OŠ “Lipanjske zore” Višići i na vanjskom dijelu dijelu kod hola ispod lipa naši mještani i mještanke uživali su u božićnom druženju kojeg je organizirala novoosnovana Udruga “Ostajem”. Druženju su prisustvovali uglavnom mlađi žitelji sela, a nadamo se da će dogodine biti još bolje, veselije i brojnije. Naš župnik, don Vinko Raguž, blagoslovio je čobanac i drugu hranu, te sve prisutne i iskazao zadovoljstvo s pokretanjem i Udruge i božićnog druženja.

Ovom prilikom zahvaljujemo se i našim donatorima: VITA VI d.o.o. – mesnice Šišović, Pekara Neretva, Pekara Marignona, Vinarija Raguž, Vinarija Bošković, Caffe bar Craft, Caffe bar Hennessy, Nida d.o.o. Metković. Posebne zahvale svima koji su sudjelovali u organizaciji na bilo koji nači, od doniranja kolača, meze do pripremanja a potom i čišćenja idući dan.

Ostatke hrane i pića članovi Udruge “Ostajem” podijelili su u par kućanstava u našem selu, a ostatak od toga doniran je Domu “Betanija” u Čapljini.

Ovo božićno druženje bilo je i humanitarnog karaktera, prikupljeni novac (oko 670 KM) je u nedjelju poslije kasne mise uručen našem župniku a u dogovoru s njim će se uputiti potrebitima.

Nadamo se da je druženje prošlo u najboljem redu i da se vidimo iduće godine.