U područnim osnovnim školama “Lipanjske zore” održane su božićne priredbe koje su učenici sa svojim učiteljicama marljivo pripremali i uspješno izveli. Kako je to izgledalo pročitajte i pogledajte fotogalerijama u nastavku teksta. Fotografije i tekst preuzeti su sa stranice oslipanjskezore.visici.com.

Područna škola Gnjilišta

Učiteljice Ljubica Kevo i Vesna Doko iz područne škole Gnjilišta su sa svojim marljivim i vrijednim učenicima spremili božićnu priredbu koja je izmamila osmijehe prisutnim roditeljima. Nakon uspješno izvedene priredbe najveće osmijehe imali su učenici koji su dočekali svoj zasluženi zimski raspust.

 

Područna škola Bobanovo Naselje

U srijedu (20. prosinca) s početkom u 10:00 h učiteljice i učenici područne škole Bobanovo Naselje organizirali su božićnu priredbu, te su tako svima poželjeli sretne predstojeće blagdane. Učiteljice Borka Vučković, Božica Previšić i Marijana Matić, koja je bila zadužena za fotografije, osmislile su i s učenicima priredile zanimljiv program.

 

Područna škola Domanovići

Dana 22. prosinca 2017. u PŠ Domanovići održana je priredba u povodu Božića i završetka prvog polugodišta. Sadržajan i zanimljiv program sa svojim učenicima pripremile su učiteljice Željka MusulinSanela PuljićMirjana Marinović i Draženka  Dadić, te nastavnica hrvatskog i voditeljica dramske sekcije predmetne nastave PŠ Domanovići Danijela Milanović. Svaka učiteljica je u svom odjelu sa svojim učenicima pripremala točke recitacije i igrokaze, dok su plesne točke uvježbavane zajednički. Program su vodile učenice 5. razreda Sara Andrun Ana Marija Šimić.

Na početku su učenici 5. razreda okupljene pozdravili pjesmom “Zvona Zvone”, da bi potom dramska sekcija predmetne nastave izvela igrokaz “Samo tvoja ljubav može”. Recitaciju pjesme “Božićna jelka” izveli su učenici 1. razreda Emanuel StanićDavid Krišto i Petar Matić, a nakon njih su učenici drugog razreda Petra ŠutaloMateo Raguž i Josip Miloš kroz igrokaz pokazali kakvu božićnu želju ima jedan mali medo. Recitaciju “Dar malom Isusu” izveli su učenici 3. razreda Matia LovrićSpomenko JurićAndreo ŠimićMarko Merdžan i Luka Lukić, a kako izgledaju novogodišnje želje pokazali su svojom recitacijom učenici 4. razreda Antea Jurić i Ivo Kulaš. O čemu za vrijeme blagdana razgovaraju blagdanski miševi otkrili su nam učenici 3. razreda Marko Merdžan i Luka Lukić.

Da naši učenici ne znaju samo hrvatski i engleski, pokazali su nam svojom plesnom točkom Veo-veo koja je na španjolskom jeziku učenici 2. i 3. razreda. Učenik 2. razreda Mateo Buntić recitirao je pjesmu “Prosinac”, dok su igrokaz “Božićna uspavanjka” izveli učenici prvog razreda Petra Raguž i Dario Babić. Kako božićno zvono traži sreću ispričali su učenici 5. razreda Anamarija PeharSara AndrunGabrijel FilipovićAntonio OstojićAna Marija Šimić i Luka Prce, dok je recitaciju “Djed Božićnjak” izveo učenik 4. razreda Filip Kulaš.

Razgovor između mačke i božićnog drvceta vodili su učenici 2. razreda Antea Prce i Marko Bošnjak, a recitaciju “Jelka” izvela je učenica 4. razreda Klara Kovač. “Dječji razgovor s dječešcom u jaslicama” izveli su učenici 3. razreda: Anđela Merdžan i Petra Banović. Nakon ove točke išao je igrokaz “Istina iz Betlehema” odigrali su Mario OstojićGoran MerdžanLuka MerdžanPetra Andrun i Ivo Buntić. Učenici 4. i 5. razreda Ivana Katarina PopovićGabrijela MarkovićAdrian Banko i Matea Lovrić recitirali su pjesmu “Sve je novo na početku nove”.

Na kraju programa i druženja svi sudionici zajednički su otpjevali pjesmu “Sretan Božić svakome” i na taj način u ime PŠ Domanovići poželjeli najbolje želje za blagdan Božića i za godinu koja nam dolazi. Vjeroučitelj Željko Buntić priredbu je popratio fotografijama koje možete pogledati u galeriji.

 

Područna škola Čeljevo

Učenici i učiteljice iz PŠ Čeljevo (Ivanka Čepo, Sanja Dragičević, Irena Knežević, te asistentica u nastavi Snježana Škegro) organizirali su Božićnu priredbu u petak (22. prosinca) u školskim prostorijama. Učenici i učenice odlično su odradili svoje glumačke, recitatorske i glazbene role, a sve to pratili su i njihovi roditelji, koji su bili oduševljeni prikazanim.

 

Područna škola Dračevo

Danas (nedjelja, 22. prosinca), posljednjeg nastavnog dana u prvom polugodištu, učenici iz PŠ Dračevo su sa svojim učiteljicama Katarinom Juko i Oliverom Šimović organizirale Božićnu priredbu. Priredbu su posjetili i roditelji, koji su mogli vidjeti i uživati u onom što su im mališani ponudili.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>