Moram reći kako mi je u pripremi utakmice pomogao podcjenjivački odnos Villarreala. U novinama su bez zadrške najavljivali da dolaze po pobjedu, još su izjavili da ne poznaju naše igrače. E, pa ja najviše volim kada me netko tako podcijeni’, likovao je nakon utakmice Vahid Halilhodžić.


Dinamo je protiv Villarreala odigrao jednu od najboljih utakmica u ovom stoljeću. Priprema dvoboja, te sama taktička izvedba na terenu dovedena je do savršenstva, što je najviše zasluga trenera Vahida Halilhodžića, koji je doslovce preporodio družinu iz Maksimira.

Nakon velike pobjede nad španjolskom momčadi, publika je još dugo skandirala svojim ljubimcima, dok su se igrači Žute podmornice pognute glave brzo pokupili s terena i pobjegli u svlačionicu.


 

“Rekao sam igračima da sam ponosan na njih, kao što sam ponosan na cijeli ovaj ambijent. Pune tribune koje napokon zajednički dišu za Dinamo, sjajan nogometni ambijent, publika je zaista bila naš 12. igrač. Vidio sam statistiku Dinamovih europskih utakmica u prethodnim sezonama i shvatio da je riječ o katastrofi koja opterećuje moje igrače. Morao sam im ponavljati – ovo je vaša kuća, vaš vrt, morate istrčati s više samopouzdanja”, izjavio je presretni Vaha za Sportske.

Dodao je kako mu je u rušenju favoriziranog kluba iz Primere olakšao i sam pristup protivnika, koji je na Maksimir stigao pod geslom ‘lako ćemo’.

“Moram reći kako mi je u pripremi utakmice pomogao podcjenjivački odnos Villarreala. U novinama su bez zadrške najavljivali da dolaze po pobjedu, još su izjavili da ne poznaju naše igrače. E, pa ja najviše volim kada me netko tako podcijeni. Ova je pobjeda moj poklon gradu Zagrebu”, likovao je nakon utakmice Modri strateg.

Nezaobilazno je bilo i pitanje o Sammiru, kao budućem članu hrvatske reprezentacije…

“Ne, neću davati savjete Slavenu Biliću. Kazat ću da je odigrao utakmicu za 8,5, kao i da sam večeras vidio trojicu, ako ne i četvoricu kandidata za hrvatsku reprezentaciju”, zaključio je trener Dinama, koji je već nakon prvog kola zasjeo na vrh skupine D Europske lige.

Skupina D:

DINAMO – Villarreal 1:0 (Rukavina 18, Sammir 80)
Club Brugge – PAOK 1:1 (Kouemaha 61 / Malezas 78)

LJESTVICA:

1. DINAMO 1 1 0 0 2:0 3
2. Club Brugge 1 0 1 0 1:1 1
2. PAOK 1 0 1 0 1:1 1
4. Villarreal 1 0 0 1 0:2 0

izvor: net.hr

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>