Žene provedu 7.920 minuta godišnje u prigovaranju svojim muževima, i to zbog kućanskih poslova, opijanja i zdravlja, pokazalo je najnovije istraživanje. Žene očito vole prigovarati svojim muževima pa to čine 7.920 minuta godišnje, odnosno dva i pol sata svakog tjedna ili 11 sati mjesečno. Pokazalo je to istraživanje u kojemu je sudjelovalo više od 3.000 ljudi.

Najveći broj ženinih prigovora muškarcu odnosi se na njegovo nesudjelovanje u kućanskim poslovima. Potom slijede prigovori zbog njegova opijanja, a nakon toga prigovori jer su muškarci lijeni za odlazak liječniku.

Istraživanje je pokazalo da se većina žena ne srami zbog prigovaranja, a 87 žena priznaje da se koristi prigovaranjem tako da njihov partner konačno poduzme ono što treba. Kako prenosi tportal, zanimljivo je i to da većina muškaraca, točnije njih 83 posto, smatra da su žene u pravu kada prigovaraju.

 

izvor: bljesak info

{jcomments on}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>