Evo da napišem još jedno pismo jednom Višićaninu, koji je otišao u “bijeli svijet”. Radi se o Emiru Zukanoviću, rođenom 1953. god. Razlog iz kojega mu pišemo jeste njegova 36. obljetnica od prestanka aktivnog igranja nogometa, odnosno od “kačenja kopački o klin”. To je bilo davne 1974. god. na današnji dan, kada je s Čaera otišao na služenje vojnog roka.

Raspitivao sam se kod nekih ljudi da mi dostave neke podatke o tebi, tvome životu i i granju na Čaerima, ali pošto sam i ja, a i oni bili u gužvi, nismo imali priliku posvetiti ti bolje pismo, pa se ovim putem ispričavamo. Kad te jednom put nanese u Višiće, svrati i do Čaera, pa pogledaj šta je ostalo iza tebe, da li su momci jednako dobri kao prije ili im fali ono nešto, što se često može čuti od starijih generacija koje prate nogometna zbivanja. U svakom slučaju, bilo bi nam drago čuti i tvoje mišljenje… Eto toliko od nas, a za 50. obljetnicu potrudit ćemo se maksimalno, onoliko koliko si ti to i zaslužio.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>