Osnovan već 1995 god. Elting d.o.o. nalazi se na adresi Tasovčići b.b. Čapljina, te predstavlja nezaobilazan poslovno prodajni centar u široj okolici. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja široke palete proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača. Tijekom godina uspješnog poslovanja, uz trgovinu u Čapljini koja se prostire na oko 100 m2, a nalazi se na adresi Braće Radića b.b., otvoren je, na ulazu u Čapljinu neposredno uz M-17, moderan poslovno prodajni centar koji se prostire na više od 2000 m2 na dvije etaže, predstavljajući zaokruženu ponudu već prepoznatu od mnogobrojnih kupaca i partnera.

 

 

 

 

Svoju ponudu smo prilagodili željama naših kupaca, kontinuirano je proširujemo, a izdvojili bismo samo dio programa koji nudimo:

{xtypo_rounded3}

ELEKTROMATERIJAL

VODOMATERIJAL

SANITARNA OPREMA

BIJELA TEHNIKA

MALI KUĆANSKI APARATI

AUDIO I VIDEO TEHNIKA

RASVJETNA TIJELA

ALAT (profesionalni/hobi)

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ

KERAMIKA{/xtypo_rounded3}


Ovim putem vas pozivamo da nas posjetite, te se i sami uvjerite u kvalitetnu ponudu koju posjedujemo, a za sva pitanja i informacije uvijek vam stojimo na raspolaganju.


ELTING d.o.o.

Tasovčići b.b. Čapljina

Tel.: Čapljina: 036/805-821

Tel.: Tasovčići: 036/805-822

Tel. Fax: 036/810-145

E-mail: elting@elting.ba

 

 

{xtypo_alert} SPONZORIRANI ČLANAK {/xtypo_alert}

{jcomments off}

 

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>