Dvadesetjednogodišnja djevojka pronađena je jučer ujutro obješena u jednom od plastenika na području naselja Čeljevo, općina Čapljina, doznaje se u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.

 

 

Policijska postaja u Čapljini dobila je obavijest o pronalasku tijela djevojke oko 9.10 sati nakon čega su odmah na teren upućeni policija i ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja u Čapljini. Nažalost, dolaskom na mjesto događaja liječnik je mogao samo konstatirati smrt djevojke.

Mjesto događaja je osigurano do dolaska očevidne ekipe, a o slučaju je obaviještena i dežurna županijska tužiteljica Eldina Biuk koja je zajedno s pripadnicima Odjela kriminalističke policije izvršila očevid na mjestu događaja.

“Izdan je nalog da liječnik izvrši vanjski pregled tijela. S obzirom da nema tragova koji
bi ukazali na sumnju u počinjeno kazneno djelo, obdukcija se neće raditi”, rekla je
za Dnevni list tužiteljica Biuk.

Nakon izvršenog očevida tijelo djevojke je prevezeno u mrtvačnicu radi pregleda, a potom će biti predano obitelji radi organiziranja pokopa.

U policiji jučer novinari nisu uspjeli doznati je li se istragom otkrio mogući motiv samoubojstva ove mlade djevojke. Rečeno je tek da su građani potreseni viješću da se 21-godišnjakinja odlučila na ovakav način uzeti sebi život.

“Istraga je u tijeku i za sada nemamo nikakvih informacija o motivu samoubojstva”, rečeno je u policiji.

Dodaju kako je djevojka 1991. godine rođena u Zenici, a da je bila nastanjena na području općine Čapljina.

 

pogled.ba

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>