FOTO: Drugi dan četvrtfinala, poznati polufinalisti

Malonogometni turnir Višići 2019. došao je do same završnice, odnosno do polufinalnih susreta u obje kategorije. Sinoć (četvrtak, 01. kolovoz) odigrane su posljednje utakmice četvrtfinala, a poznati su i sudionici dječjeg polufinala. Večeras (petak, 02. kolovoz) igraju Dalmata-Caffe bar Label/Caffe bar Pink (21:00 h) i Autoškola Interval-Caffe bar Hangover (22:00 h), dok su u dječjem dijelu turnira polufinalni parovi HNK Čapljina-ŠN Limači Čapljina (19:30 h) i NK Dubrave Inter Campus-ONK Metković (20:15 h).

U sinoćnjim utakmicama NK Dubrave Inter Campus upisalo je sigurnu pobjedu protiv ekipe HNK Višići, a konačni rezultat bio je 8:1. U drugoj dječjoj utakmici ŠN Limači Čapljina tijesnim rezultatom pobijedila je ekipu ONK Metković (2:1).

Caffe bar Label/Caffe bar Pink odigrali su protiv ekipe Autoškola Zemir i Zlatko dosta kvalitetnu utakmicu, te su na kraju pobijedili s 3:1. Prvo poluvrijeme završilo je 0:0. Mateo Kozarić u drugom dijelu postiže pogodak za vodstvo ekipe Caffe bar Label/Caffe bar Pink, ali Diano Biletić ubrzo izjednačava rezultat. Do kraja susreta Dragan Edi Marić i Leon Kozarić postižu pogotke za Caffe bar Label/Caffe bar Pink te tako svoju ekipu odvode u polufinale.

U drugoj utakmici ekipa Autoškola Interval slavila je tijesnim rezultatom protiv ekipe Greenpark Žitomislići (2:1). I u ovoj utakmici prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, da bi u drugom poluvremenu preko Gorana Zeke ekipa Greenpark Žitomislići došli u vodstvo. Međutim, Siniša Đurasović i Mladen Raguž postižu pogotke za Autoškolu Interval i tako prave preokret i osiguravaju polufinale.