UTORAK, 13. 07.

“Elting” ČapljinaTrebižat (1:0)    2:1

Caffe bar “Carpe Diem” MetkovićCaffe bar “Fenix” Višići (3:0)    3:0

Suci: Šoše i Majić

 

Sinoć, 13. 07., u prvoj utakmici turnira sastale su se ekipe “Elting” iz Čapjine i Trebižat, a prolaz u daljnje natjecanje osigurala je ekipa “Elting” za koju su igrali: Zlatan Repeša, Goran Barbir, Dario Mustapić, Dalibor Brkić, Josip-Ilija Kalfić, Ivan Knežević, Ervin Boškailo (1 gol) i Ivan Prce (1 gol). Za ekipu Trebižata nastupali su: Žarko Rebac, Danijel Dragičević, Igor Dragičević, Ivan Dragičević, Jure Ivanković, Ivo Rebac, Marin Nikše, Pero Jović i Danijel Rebac (1 gol).

Igrač utakmice: Ivan Prce.

 

Prošlogodišnji, a i sinoćni pobjednici, ekipa Caffe bar “Carpe Diem” iz Metkovića, i ove je godine na naš turnir došla s istima sastavom: Mario Herceg, Zvonimir Markotić (1 gol), Zrinko Markotić (1 gol), Mišo Ramić (1 gol), Antoni Bebić, Dragan Stanković i Vinko Tolić. Njima je dostojanstven otpor pružila ekipa Caffe bar “Fenix” iz Višića za koju su nastupali nogometaši iz stolačkog kraja, a to su: Dejan Tunjić, Goran Marić, Goran Moro (žuti karton), Nemanja Škiljević, Luka Šutalo, Marko Bošković i Mirko Filipović. Međutim, ekipa iz Metkovića suparnika je ´slomila´ nizom kvalitetno uvježbanih malonogometnih akcija, što je naišlo na pljesak gledatelja koji su mogli uživati u ovoj utakmici.

Igrač utakmice: Mišo Ramić.

 

Večeras, 14. 07., sastaju se ekipe:

20:30 h Caffe bar “Grand” GabelaPekarstvo “Metkovka”

21:30 h Čeljevo Caffe bar “Pinky 1”

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>