Za točno dva tjedna (20./21. kolovoz) počinje nova sezona (2011.-2012.) Druge lige Jug FBiH u kojoj se natječu HNK Višići, koji su prošle sezone osvojili odlično 4. mjesto. U ligu su ušla tri nova kluba: Bigeste (Ljubuški), Igman (Konjic) i Klis (kod Konjica), dok je ligu napustila Rama, a Branitelj je prešao u viši rang (Prva liga FBiH).

 

HNK Višići s pripremama su započeli prije otprilike desetak dana, a sastav je ostao gotovo identičan prošlosezonskom, s tim da je na pripreme došlo par mladih igrača iz čapljinske općine koji će se pokušati nametnuti treneru Nikici Kneževiću Pegiju. U redove našeg kluba nakon dvije sezone vratio se i Denis Proleta, dok je mladi Josip Krmek otišao u juniore NK GOŠK Gabela. Novi igrači na Čaerima su: Damir Bebek, Goran Pažin i Emil Šejtanić. Iskusnog veterana Dalibora Brkića ´koče´ prepone, dok kapetan Andrej Zvono još uvijek nije sanirao ozljedu skočnog zgloba. Mladi i perspektivni stoper Dejan Stojak zbog poslovnih obveza ne može redovito dolaziti na treninge, ali tu je Ilijan Rajič koji bi trebao pojačati konkurenciju na mjestu stopera i lijevog boka. Treninzima se vratio i Darijo Mustapić, koji je u prošloj sezoni ozlijedio koljeno. Dado Martinović i Bojan Antunović borit će se za ´jedinicu´.   Igrači koji bi i u ovoj sezoni trebali biti nositelji igre također su pristuni na treninzima: Ivan Knežević, Mladen Đondraš, Nikica Raguž Weah, Josip-Ilija Kalfić Coffi, Đure Raguž, Osman Šoše, Dejan i Dražen Tolo, Josip Martinović i Mirko Majstorović.

Nogometaši iz Višića jesenski dio sezone otvaraju u Gornjem Uskoplju, a zatvaraju na Čaerima protiv Igmana. Borba za vrh tablice najvjerojatnije će se voditi između ekipa: Igman, Brotnjo, Troglav, Sloga Uskoplje, dok bi Višići i Turbina također trebali biti u gornjem dijelu tablice ukoliko ponove utakmice iz prošle sezone.

Raspored utakmica HNK Višići:

1. kolo: Sloga U-Višići (20./21. kolovoz, 17:30 h)

2. kolo: Višići-Grude (28. kolovoz, 17:00 h)

3. kolo: Stolac-Višići (03./04. rujan, 17:00 h)

4. kolo: Višići-Kupres (11. rujan, 16:30 h)

5. kolo: Kamešnica-Višići (17./18. rujan)

6. kolo: Višići-Tomislav (25. rujan, 16:00 h)

7. kolo: Sloga Lj-Višići (01./02. listopad, 16:00 h)

8. kolo: Višići-Klis (09. listopad, 15:30 h)

9. kolo: Brotnjo-Višići (15./16. listopad, 15:00 h)

10. kolo: Višići-Drinovci

11. kolo: Lokomotiva-Višići

12. kolo: Troglav-Višići

13. kolo: Višići-Turbina

14. kolo: Bigeste-Višići

15. kolo: Višići-Igman

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>