Sutra (subota, 18. kolovoz) nogometaši HNK Višići igraju u Vrapčićima protiv FK Lokomotiva, a utakmica je na rasporedu u 17:30 h. Sudačka trojka je Elvir Čilić, Vedran Marčinko i Jure Musa. Naše nogometaše očekuje dosta teška utakmica, ponajprije zbog lošeg terena, te zbog zakašnjelih priprema i formiranja igračkog kadra.

 

Igrački kadar obogaćen je mlađim snagama. Na Čaere je došla nekolicina igrača iz susjednih klubova, NK GOŠK i HNK Čapljina, tako da okosnicu kluba čine mladi i domaći igrači iz naše općine. A cilj nove Uprave (Toni Blažević, Željko Raguž,Jure Ivanković, Darko Ivanković, Goran Falak) na čelu s predsjednikom Marcelom Ragužem je privući što više domaćih igrača, pogotovo onih iz Višića. Međutim, Uprava je naglasila da domaćim igračima smatra i mladiće iz susjednih sela Dračeva i Čeljeva. Stariji poznavatelji nogometa potvrdit će da je u svakoj generaciji HNK Višići bio nemali broj Dračevčana i Čeljevčana. U ovoj novijoj povijesti dobili smo još jedno selo na koje se može osloniti da će dati ponekog igrača za HNK Višići, a to je Modrič.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>