Don Fabio: Bilo je dosta ovog smeća, Slovenija će stradati kao Hrvatska u Londonu!

Ako ispadnu sa SP-a u ovoj skupini, bit će to jedna od najvećih blamaža engleskog nogometa u povijesti. Molim vas, Alžir, Slovenija i SAD!? – komentiraju engleski novinari

 

 

 

 

 

Engleska je jedna od priča Mundiala. U negativnom smislu, dakako. Sve ružne epitete koji su odaslani od engleskih kolega na adresu Fabija Capella i njegovih nogometaša  sigurno ste već pročitali. Engleski novinari najbolje “deru”.
Protiv Slovenaca danas igraju svoju utakmicu istine. Nitko niti u snu nije mogao pretpostaviti da će Gordi Albion protiv Kekove družine tražiti vizu za ulazak u drugi krug. Ono što su pokazali protiv SAD-a i Alžira iblo je istinska sramota za tu nogometnu naciju.

Na presici se pojavio Frank Lampard. Mogao bi raditi u bilo kojoj diplomatskoj službi na svijetu. Kakve li smo samo frazetine slušali…
– Fabio Capello je najbolji trener s kojim sam radio, želio bih da ostane.

To je bilo u uvodu.
– Nije bilo nikakvog sukoba u svlačionici, niti između igrača i izbornika. Samo smo analizirali utakmicu s Alžirom, Capello nam je ukazao na pogreške.

To je bilo nakon uvoda.
– Znamo da moramo pobijediti Sloveniju.

Skoro da zaboravim. Na press konferenciji Frank Lampard nije dobio niti jedno jedino pitanje o Sloveniji! Niti jedno.
– Ma gledajte, nije da mi podcjenjujemo Sloveniju, ali valjda vam je jasno da sve ovisi o engleskoj reprezentaciji. Uostalom, nas i nije previše briga o drugima – osnažio je priču kolega Ian iz Independenta.
– Ako ispadnu sa Svjetskog prvenstva u ovoj skupini, bit će to jedna od najvećih blamaža engleskog nogometa u povijesti. Molim vas, Alžir, Slovenija i SAD!? – kaže kolega David.

Bilo kako bilo, engleski kolege, iako puni kritika na račun Capella i društva, uvjereni su da će Engleska pobijediti Sloveniju i plasirati se dalje.
– Bilo je dosta ovog smeća! Treći puta zaredom ne mogu biti tako bijedni. Capello je stisnuo uzde, čujemo da je postrojio igrače i kazao im sve u lice. Slovenija je sad u poziciji Hrvatske. Capello ih je jako napalio.

izvor: jutarnji.hr