naslovna1Paljenjem svijeća na Trgu hrvatske slobode, te molitvom kod Spomen obilježja žrtvama 2. svjetskog rata, poraća i Domovinskog rata članovi Udruge djece poginulih hrvatskih branitelja Čapljina odali su počast žrtvama Vukovara i Škabrnje.

Sjećanje na žrtve Vukovara u Čapljini nastavlja se večeras. U organizaciji Odjela za društvene djelatnosti Općine Čapljina u Čapljinskoj koloni sjećanja na žrtve Vukovara odati će se počast ovom hrvatskom herojskom gradu. Kolona će u 16:30 sati krenuti ispred Osnovne škole Vladimira Pavlovića, te će se preko Trga kralja Tomislava i ulicama Braće Radića, Ante Starčevića i Mate Bobana uputiti prema Trgu hrvatske slobode, gdje će se položiti cvijeće i upaliti svijeće. U koloni će sudjelovati učenici OŠ Vladimira Pavlovića i Srednje škole Čapljina, a iz Odjela društvenih djelatnosti općine Čapljina pozivaju sve građane da se pridruže Mimohodu za žrtve Vukovara.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
radio-capljina.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>