U nedjelju (15. svibanj) s početkom u 17:00 h na stadion Čaeri dolazi vodeća momčad lige, HNK Branitelj iz Rodoča. Sudačka trojka u derbiju bit će: Tomislav Jurilj, Tomislav Bogdan i Frano Jelić.

 

Momčad iz predgrađa Mostara do ovoga kola upisala je 18 pobjeda, 3 neodlučena ishoda, te samo 2 poraza uz gol-razliku 77:20. Da gosti s Čaera odu ´praznih ruku´ trebat će i velika potpora naših vjernih navijača Malčera, te ostalih ljubitelja nogometa. Naravno, uz to i naši nogometaši morat će imati ´vruće´ srce i ´hladnu´ glavu.

U sastavu HNK Višići neće biti kapetana Andreja Zvone, te Nikice Raguža Weahe (obojica ozlijeđeni). U sastav bi se trebao vratiti Dalibor Brkić, te Dejan Stojak koji je prošlu utakmicu propustio zbog kartona.

Nakon remija kući s Troglavom i poraza u Tomislavgradu HNK Višići pali su na 4. mjesto zbog lošije gol-razlike u odnosu na čitlučko Brotnjo, koje ovaj vikend gostuje u Jablanici kod FK Turbina. Također HNK Brotnjo ima i utakmicu manje od nogometaša Višića, te je stoga iznimno važno ostvariti pobjedu nad liderom prvenstva. Ukoliko Čitlučani kiksaju u Jablanici, utrka za trećim mjestom između HNK Brotnjo i HNK Višići ostaje i dalje otvorena. To pitanje većim dijelom riješit će se već u srijedu (18. svibanj) kada naši nogometaši gostuju na čitlučkim Barama.

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>